Bankstellen

Gebruikte en nieuwe zit banken voor op kantoor, tegen aantrekkelijke prijzen

Kantoor bankstellen zijn er in verschillende soorten.
Zo heb je design banken en standaard hoekbanken, sofa’s en relaxbanken. Banken kunnen u een moment rust geven tijdens het werk en bieden zitbanken een mooie uitstraling aan uw kantoor.

De kleur en materiaal van een zitbank zijn belangrijk,omdat deze moeten aansluiten bij de inrichting van het kantoor en de kleuren van de kantooromgeving.  Banken worden vaak gebruikt in de wachtruimte of receptie van een bedrijf. Deze zitbanken moeten comfortabel zijn voor de klant.  

Materiaal keuze voor uw kantoor zitbank
In de bekleding van zitbanken wordt vaak gebruik gemaakt van koudschuim. Dit omdat koudschuim lang zijn veerkracht houd. In de praktijk is gebleken dat andere vul materialen hun veerkracht sneller verliezen. Polyesterschuim wordt ook vaak gebruikt , deze materiaalsoort is relatief goedkoper. Wilt u een bestaande bank vernieuwen dan adviseren wij te kijken bij meubelstoffeerderijen in uw omgeving.

Offerte of informatie aanvragen
Wilt u meer weten over zitbanken voor uw kantoor kies dan een leverancier in uw buurt of ergens in Nederland die aan uw wensen kan voldoen. Wilt u direct vrijblijvende informatie of een offerte aanvragen, dan is het gebruik van de SnelOfferte module nuttig en volledig gratis.

Tags: bank, sofa, hoekbank, koudschuim, polyesterschuim, materialen, bankstellen voor op kantoor, meubelstoffering,